În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont au fost primite opt apeluri prin care a fost solicitată intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor, iar un număr de 16 persoane au fost salvate, trei dintre ele fiind predate către Serviciul de Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform unei postări pe pagina de Facebook a Disceperatului Naţional Salvamont au fost primite opt apeluri pentru intervenţii, în ultimele 24 de ore, după cum urmează:  2 apeluri pentru Salvamont Sinaia, 1 apel pentru Salvamont Vlădeasa Judeţul Cluj, 1 apel pentru Salvamont Prahova, 1 apel pentru Salvamont Argeş, 1 apel pentru Salvamont Neamţ, 1 apel pentru Salvamont Rodna jud. Bistriţa Năsăud, 1 apel pentru Salvamont Mehedinţi.

Sursa citată mai spune că au mai fost primite 18 apeluri prin care erau solicitate sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană si despre domeniile schiabile.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.