Medicul Marius Craina, directorul Maternităţii Bega din Timişoara, anunţă că unitatea medicală pe care o conduce nu are niciun cadru medical infectat cu noul coronavirus, nici chiar înainte de a deveni spital-suport pentru Covid-19, spunând că, încă de la început, a luptat pentru siguranţa pacienţilor şi a personalului. "În această perioadă contează, mai mult ca oricând, profesionalismul, empatia şi omenia de care corpul medical al maternităţii Bega dă dovadă în fiecare clipă, uşurând suferinţa pacienţilor noştri", spune el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Prin natura meseriei noastre, trăim momente unice, cu o încărcătură emoţională deosebită, în toată activitatea noastră, fiind responsabili pentru două vieţi, pentru cea a mamei şi a copilului ei! Cu atât mai mult în ultima perioadă, atât de dificilă pentru noi toţi. Noi, cei de la «Bega», ne bucurăm pentru fiecare pacientă vindecată şi externată şi facem tot posibilul, medical şi uman, 24 din 24 de ore, pentru a fi cât mai aproape de gravide, de mame şi de nou născuţi; de a-i vedea sănătoşi şi cât de curând acasă, în sânul familiilor lor! Încă de la început, am luptat pentru siguranţa pacienţilor şi a personalului şi, datorită profesionalismului corpului medical şi ajutorului lui Dumnezeu, nimeni nu a fost, până în prezent, infectat la Bega, chiar şi înainte de desemnarea maternităţii noastre în spital COVID!!! În această perioadă contează, mai mult ca oricând, profesionalismul, empatia şi omenia de care corpul medical al maternităţii Bega dă dovadă în fiecare clipă, uşurând suferinţa pacienţilor noştri. Sunt mândru că am şansa şi onoarea să coordonez un asemenea colectiv şi voi fi veşnic recunoscător pentru a doua mea familie, familia Bega!”, a scris medicul Marius Craina, pe pagina sa de Facebook.
 

Directorul Maternităţii Bega, spital suport pentru coronavirus, a postat şi un filmuleţ cu bebeluşii internaţi în maternitate.
 
La Maternitatea Bega sunt 12 bebeluşi sănătoşi, dar şi alţi trei care au contactat noul virus şi care se află sub tratament, sub supraveghere medicală. De asemenea, mai sunt internate cinci proaspete mame şi o gravidă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.