Directorul executiv al Direcţiei Control al Casei de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti (CASMB), Ion Mîţu, a fost numit, miercuri, în funcţia de preşedinte – director general al instituţiei. Acesta are un mandat pentru o perioadă determinată şi o înlocuieşte în funcţie pe Cristina Călinoiu care a cerut încetarea mandatului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti (CASMB) anunţă că, începând cu data de 1 august a.c.. domnul Ion Mîţu este mandatat să exercite cu delegare mandatul de preşedinte — director general al CASMB, în baza unui contract de management pe perioadă determinată”, a anunţat instituţia.

Ion Mîţu a ocupat până în prezent funcţia de director executiv al Direcţiei Control a CASMB, iar numirea sa a survenit ca urmare a cererii Cristinei Călinoiu de încetare a mandatului, din motive personale.

În 4 septembrie 2017, Cristina Constanţa Călinoiu, purtătorul de cuvânt al Casei de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti, a fost numită preşedinte - director general al instituţiei, în baza unui contract de management pe perioadă determinată.

Decizia a fost luată după ce fostul director general, Ovidiu Munteanu, a fost inclulpat în dosarul decontărilor fictive de servicii medicale la domiciliu în care au fost implicaţi mai mulţi funcţionari ai instituţiei, dar şi preşedintele Casei Naţionale a Asigurărilor de Sănătate, Marian Burcea.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.