Directorul Direcţiei Ordine Publică din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, Vasile Armaşu, a fost împuternicit la conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, după ce IPJ a rămas fără inspector şef în urma evenimentelor de la Caracal, a anunţat sâmbătă seara, ministrul Afacerilor Interne, Nicolae Moga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
El a făcut o declaraţie de presă sâmbătă seara, în faţa sediului IPJ Olt, spunând că a decis schimbarea din funcţie a şefilor Poliţiei Caracal, dispunând măsuri pentru evaluarea actului managerial la toate unităţile din cadrul IPJ Olt.  
 
“Ştiţi foarte bine că mă aflu aici de câteva zeci de ore bune şi am luat nişte măsuri pe care  vreau neapărat să vi le transmit şi dumneavoastră şi opiniei publice. în urma evenimentelor care s-au întâmplat aici în judeţul Olt: încetarea împuternicirii inspectorului şef al IPJ Olt, precum şi a celor doi adjuncţi, schimbarea din funcţie a şefului Poliţiei municipiului Caracal, precum şi adjunctul acestuia. De asemenea, am dispus măsuri urgente pentru evaluarea eficienţei actului managerial la toate subunităţile 
din cadrul IPJ Olt”, a spus Moga.
 
El a mai afirmat că, după ce prefectul şi subprefectul judeţului Olt au fost schimbaţi din funcţie, din dispoziţia premierului Viorica Dăncilă, va propune în şedinţa de Guvern de miercuri alte nume pentru înlocuirea acestora. 
 
Moga a mai anunţat împuternicirea la conducerea IPJ Olt a şefului Direcţiei Ordine Publică din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. 
 
“De asemenea, la propunerea Poliţiei Române îl împuternicesc pe domnul comisar şef de poliţie Vasile Armaşu, care este actualul director al Direcţiei Ordine Publică din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, domnul Vasile Armaşu va fi împuternicit ca să gestioneze treburile în judeţul Olt”, a afirmat ministrul Afacerilor Interne.
 
După această scurtă declaraţie, Nicolae Moga a reintrat în sediul IPJ Olt, refuzând să răspundă la întrebările jurnaliştilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.