Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că programul de internship oficial al Guvernului va continua şi în acest an, iar perioada stagiului de practică va fi considerată vechime în muncă. De acest program au beneficiat până în prezent 980 de tineri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Avem o veste bună pentru tinerii care doresc să dobândească experienţă în administraţia publică centrală şi să se familiarizeze cu modul de lucru din Guvern şi din ministere. Programul de internship oficial al Guvernului va continua şi în acest an, cu a şaptea ediţie. Spre deosebire de anii precedenţi, începând cu acest an, perioada stagiului de practică va fi considerată vechime în muncă", a spus Dăncilă, la începutul şedinţei de Guvern.

Ea a spus că pe ordinea de zi se află un proiect care permite desfăşurarea în bune condiţii a acestui program.

"Am prevăzut în bugetul Secretariatului General al Guvernului banii necesari pentru desfăşurarea programului, inclusiv pentru indemnizaţiile ce vor fi acordate stagiarilor", a spus ea.

De acest program au beneficiat până în prezent 980 de tineri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.