Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că, de marţi, Cazinoul din Constanţa va avea garanţia că va fi refăcut, precizând că Guvernul a reuşit în urma a numeroase contestaţii să pregătească acest proiect pentru a se asigura că monumentul va fi reabilitat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”După zeci de ani de aşteptare, mâine, unul dintre simbolurile României, Cazinoul din Constanţa va avea garanţia că va fi refăcut. Guvernul nostru a reuşit în ciuda multor contestaţii, să pregătească în detaliu proiectul astfel încât să ne asigurăm că acest obiectiv simbol va fi reabilitat”, a declarat Viorica Dăncilă.

Ea i-a cerut vicepremierului Daniel Suciu să meargă la Constanţa pentru a se asigura că acest contract pentru reabilitarea Cazinoului va fi semnat.

“În această noapte, la ora 12:00 expiră şi ultimul pas procedural pentru atribuirea contractului de reabilitare. Domnule vicepremier Suciu, aţi arătat cum trebuie să acţioneze un ministru implicat. Vă rog ca mâine să fiţi la Constanţa şi să vă asiguraţi că acest contract va fi semnat”, a mai transmis Viorica Dăncilă.

Cazinoul a trecut în urmă cu patru ani de la municipalitate la Compania Naţională de Investiţii pentru a fi restaurat, iar de atunci mai multe licitaţii organizate pentru reabilitatea monumentului au fost contestate şi anulate.


Cazinoul din Constanţa a intrat anul trecut pe lista celor mai periclitate şapte situri din Europa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.