Cursurile a două grădiniţe din judeţul Satu Mare au fost suspendate până după minivacanţa de 1 Decembrie, după ce numeroşi copii au acuzat simptome de enterocolită. DSP şi DSVSA au demarat controale pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În urma unei informări primite de la Cabinet Medical Coica Dorel şi de la  conducerea Şcolii Profesionale”George Coşbuc”Medieşu Aurit privind apariţia unui număr mare de cazuri de enterocolită în rândul preşcolarilor de la Gradiniţa cu Program Prelungit şi de la Grădiniţa cu Program Normal Medieşu Aurit, prefectul Radu Roca s-a deplasat azi , alături de directorul de Cancelarie , Radu Iancu la Medieşu Aurit”, anunţă, joi, Prefectura Satu Mare.  

Sursa citată a precizat că prefectul Radu Roca a convocat de urgenţă reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Satu Mare şi a Direcţiei Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Satu Mare în vederea demarării de controale pentru depistarea cauzelor îmbolnăvirii copiilor de la cele două grădiniţe. 

”Până la finalizarea controalelor, Consiliul de Administraţie al Şcolii Profesionale ” George Coşbuc” a decis suspendarea activităţii la cele două grădiniţe din Medieşu Aurit până după minivacanţa de 1 Decembrie”, au mai transmis oficialii Prefecturii.  

Potrivit acestora, până acum 18 copii s-au prezentat la medic, dar numărul este în creştere. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.