Unităţile de învăţământ preuniversitar rămân închise, luni, în Giurgiu a decis Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, având în vedere temperaturile scăzute dar şi faptul că mai mulţi elevi din fac naveta pentru a ajunge la şcoală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis suspedarea cursurilor şcolare în Giurgiu pentru ziua de luni, a declarat pentru News.ro şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Giurgiu, Gigi Oprişan. 

Măsura a fost luată având în vedere temperaturile foarte scăzute prognozate, dar şi faptul că, ţinând cont de ninsorile abundente din ultimele zile, microbuzele şcolare ar parcurge într-un timp foarte mare distanţele până la şcolile la care merg elevii navetişti.

Cursurile în judeţul Girgiu vor fi reluate marţi.  

Luni şi marţi vor fi închise şcolile, grădiniţele şi liceele din judeţele Iaşi, Timiş, Brăila, Galaţi, Dolj, Ialomiţa, Constanţa, Tulcea, Buzău, Vrancea, Ilfov, precum şi din Capitală.

De asemenea, luni sunt suspendate cursurile din toate şcolile din judeţele Vaslui, Teleorman şi Călăraşi.

În judeţele Cluj, Braşov, Prahova şi Argeş cursurile vor fi reluate, luni, după programul normal.

Meteorologii au emis, sâmbătă dimineaţă, un cod galben de vreme geroasă în toată ţara până pe 9 ianuarie inclusiv, temperaturile urmând să coboare frecvent la -25 de grade.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.