Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila a declarat luni, în emisiunea Proiect de Ţară: România, de la Prima News TV, că Bucureştiul are nevoie de o nouă Sală Polivalentă, nu de 5.300 de locuri, cum e cea actuală, ci cu peste 10.000 de locuri, pentru că este capitală, el arătând ă autoritatea locală nu a depus o documentaţie pe care să o finanţeze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În mod categoric în ce mă priveşte şi cred că este punctul de vedere al coaliţiei, Bucureştiul are nevoie de o nouă Sală Polivalentă, nu de 5.300 de locuri, cum e cea actuală, totuşi suntem capitală de ţară (..) deci ne trebuie o Sală Polivalentă cu peste 10.000 de locuri”, a spus ministrul Dezvoltării.

El a arătat că pentru această investiţie, beneficiarul trebuie să fie autoritatea locală. ”Deocamdată nu avem o documentaţie pe care să o finanţăm, ca să mergem înainte, nu s-a depus această documentaţie”. 

Ministrul Dezvoltării a declarat că în PNRR nu mai poate fi încadrată, pentru că nu erau construiri de săli noi, dar Ministerul Dezvoltării are în construcţie mai multe săli polivalente. ”Anul trecut am predat trei săli, Bistriţa, Oradea şi Piteşti, săli polivalente noi, avem în curs la Constanţa, respectiv la Turda şi la Suceava unde a început construcţia. Cea mai mare care se construieşte este la Braşov”, a spus Cseke Attila.

El a menţionat că, pe eficientizarea energetică a actualei săli, nu crede că a fost o greşeală din partea Ministerului Sportului că a făcut această solicitare, pentru că nu trebuie să renunţăm complet la cea veche.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.