Cristian Popescu Piedone şi-a reluat marţi mandatul de primar, după ce a fost eliberat din închisoare, el declarând că în Primăria Sectorului 5 nu se va mai face politică, decât politica cetăţeanului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu am stat degeaba zilele acestea, binenţeles că nu m-am abţinut şi am trecut prin sector. Vom ţine foarte mult legătura, uşile noastre sunt deschise pentru toată lumea. În Primăria Sectorului 5 nu se va mai face politică, decât politica cetăţeanului. Noi lucrăm pentru cetăţeni şi pentru români”, a spus edilul sectorului 5.

El a transmis un mesaj şi pentru partide. ”Formaţiunile politice care probabil astăzi s-au deranjat şi mai în trecut, de răul sau bucuria altului, doar ce am venit şi nu au realizat nimic.  Mă apuc de muncă, chiar de astăzi”, a spus primarul. 

Întrebat care vor fi primele măsuri, Piedone a spus că va face o conferinţă de presă zilele următoare.

Fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a fost achitat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie după ce fusese condamnat la patru ani de închisoare în dosarul Colectiv, magistraţii admiţând recursul în casaţie, iar fostul edil urmează să fie pus în libertate. Faptele care i s-au imputat au avut loc în perioada în care era primar al Sectorului 4. Prefectura Capitalei a anunţat că Cristian Popescu Piedone îşi va putea relua funcţia de primar al Sectorului 5, câştigată în 2020.

Prefectura Capitalei a anunţat că fostul primar al Sectorului 5 Cristian Popescu Piedone are dreptul să îşi reia mandatul, fără nicio restricţie legală. Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a declarat miercuri, la ieşirea din penitenciar, după ce a fost achitat în dosarul Colectiv, că îşi va relua funcţia de primar şi că nu va cere despăgubiri de la statul român. Există o speranţă în România pentru dreptate, a mai afirmat Piedone.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.