Directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Cristian Pistol, a anunţat sâmbătă că două noi spaţii de servicii moderne sunt deschise de astăzi pe autostrada A1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

 

”Două noi spaţii de servicii moderne sunt deschise de astăzi pe A1! Acestea reprezintă rezultate concrete ale Strategiei pentru dotarea, operarea şi întreţinerea acestor spaţii de pe reţeaua rutieră de mare viteză din România”, a scris şeful CNAIR pe Facebook.

Cristian Pistol arată că cele două spaţii de servicii sunt amplasate pe tronsonul #Timişoara - #Lugoj, km. 481+646 (stânga şi dreapta), în zona localităţii #Recaş şi au o serie de dotări adaptate cerinţelor moderne: 192 de locuri de parcare pentru autoturisme (96 pe Calea 1 şi 96 pe Calea 2); 8 locuri de parcare pentru autoturismele deţinute de persoane cu dizabilităţi (4 pe Calea 1 şi 4 pe Calea 2); 60 de locuri de parcare pentru camioane (30 locuri pe Calea 1 si 30 locuri pe Calea 2); 4 locuri de parcare pentru autocare (2 locuri pe Calea 1 şi 2 locuri pe Calea 2); 2 zone dotate cu aspirator, fiecare având câte două locuri pe fiecare Cale; 8 locuri pentru încărcarea vehiculelor electrice (4 locuri pe Calea 1 si 4 locuri pe Calea 2); 2 staţii pentru carburanţi (câte una pe fiecare sens de mers); 2 staţii pentru alimentarea cu GPL (câte una pe fiecare sens de mers); 2 spaţii comerciale (câte unul pe fiecare sens de mers) 2 zone tip Snack bar (câte unul pe fiecare sens de mers); 2 zone cu toalete publice (câte una pe fiecare sens de mers).

”Aceste spaţii de servicii au fost modernizate în baza contractului de concesiune încheiat între CNAIR SA şi Rompetrol Downstream SRL. CNAIR continuă aplicarea acestei strategii, iar în perioada următoare vor mai fie deschise alte spaţii de servicii cu dotări asemănătoare!”, precizează oficialul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.