Ministrul Mediului, Costel Alexe, a învitat, marţi, la sediul ministerului, primarii din zece oraşe care trebuie să realizeze planuri de calitate a aerului. O întâlnire similară a avut şi cu primarii din Braşov, Iaşi şi Bucureşti, oraşe care au mari probleme cu poluarea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor i-a invitat la sediul instituţiei, pe reprezentanţii autorităţilor locale din alte zece oraşe din ţară care trebuiau să realizeze planurile de calitate a aerului sau sunt în diverse etape de elaborare/aprobare a acestui document”, a anunţat Ministerul Medului. 

Şedinţa este programată de la ora 14.00. 

La discuţii au fost invitaţi primarii din Bacău, Brăila, Galaţi, Cluj-Napoca, Timişoara, Craiova, Piteşti, Ploieşti, Constanţa, Magurele (din jud. Ilfov), comuna Brazi, dar şi reprezentanţii Consiliului Judeţean Prahova.

În 20 ianuarie, Costel Alexe a avut o întâlnire similară şi cu primarii din Braşov, Iaşi şi Bucureşti, oraşe care au mari probleme cu poluarea. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.