Comisarii Gărzii de Mediu au făcut, sâmbătă, un nou control la Sinteşti, după ce a fost semnalat un incendiu de deşeuri pe un câmp din localitate. Au ars deşeuri menajere, anvelope, scaune auto şi cabluri. Făptaşii nu au fost prinşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Problema arderilor ilegale din localitatea Sinteşti – Ilfov rămâne în atenţia comisarilor Gărzii Naţionale de Mediu, cunoscut fiind faptul că incinerările au loc cu predilecţie în week-end. Şi astăzi, echipa de permanenţă a Comisariatului Judeţean Ilfov se află pe teren, în condiţiile în care, în jurul orei 12:50, în spatele străzii Rromi, zonă cunoscută pentru astfel de practici, au fost incinerate deşeuri din gospodării, anvelope, cabluri, scaune auto, etc”, a transmis, sâmbătă, Garda de Mediu.  

Sursa citată a precizat că incendiul a fost lichidat de către ISU Bucureşti-Ilfov, împreună cu serviciul de pompieri din cadrul UAT Vidra.  

”Din păcate, cei care provoacă aceste incendieri sunt greu de prins în flagrant, pentru că dispar de la faţa locului imediat după ce dau foc, lăsând deşeurile să ardă, nesupravegheate, pe câmp”, au mai precizat oficialii GNM.  

Echipele Gărzii de Mediu vor supraveghea în continuare zona, pentru a preîntâmpina astfel de practici ilegale. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.