Zeci de localităţi din judeţul Constanţa nu au energie electrică, marţi, la două zile de la încetarea Codului roşu de viscol. Prefectul Silviu Coşa a afirmat, în legătură cu termenul avansat pentru remedierea avariilor, de joi seara sau vineri, că îl consideră incorect faţă de constănţeni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Prefectul Silviu Coşa a convocat, marţi, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU), în vederea votării hotărârii nr. 57. Punctul pe ordinea de zi a sedinţei extraordinare CJSU, care a avut loc în format electronic, a fost analizarea şi aprobarea măsurilor dispuse în cadrul şedinţei Grupului de suport tehnic pentru gestionarea situaţiilor de urgenţă generate de avarii la reţele de utilităţi publice.
 
Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
Cu acest prilej, reprezentantul Guvernului în teritoriu a declarat că doreşte ca locuitorii judeţului să aibă cât mai repede energie electrică şi apă. 
 
“Îmi place să cred că declaraţiile reprezentanţilor operatorului de energie electrică E-Distribuţie Dobrogea, făcute în cadrul şedinţei grupului de suport tehnic, cu privire la numărul celor 50 de echipe de intervenţie pe care acesta le-a disponibilizat pentru judeţul Constanţa, se vor materializa şi vor fi în teren unde vor acţiona cu responsabilitate, astfel încât cetăţenii judeţului să beneficieze cât mai repede de realimentarea cu energie electrică şi implicit cu apă. Termenul de joi seară, vineri sau, mai rău, sfârşitul săptămânii, îl consider incorect faţă de constănţeni. Mă aştept la predictibilitate şi la respectarea calendarului asumat pentru repunerea în funcţiune a reţelelor de energie electrică chiar înainte de termenul înaintat’’, a declarat prefectul Silviu Coşa.
 
Reprezentanţii Prefecturii Constanţa anunţaseră marţi, că în jurul prânzului mai erau şapte localităţi alimentate parţial cu energie electrică, printre acestea Năvodari, Ovidiu şi Mihail Kogălniceanu şi alte 33 de localităţi care nu aveau energie electrică. 
 
De asemenea, 50 de localităţi nu aveau nici apă potabilă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.