Trei cetăţeni străini au fost arestaţi preventiv de Tribunalul Constanţa pentru că ar fi încercat să vândă droguri la Festivalul Sunwaves din Mamaia, aceştia fiind prinşi când ridicau un colet din Spania în care se aflau droguri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că trei persoane sunt cercetate pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic internaţional de droguri de risc şi mare risc, trafic de droguri de risc şi mare risc şi deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu, fără drept.
 
Persoanele respective sunt suspectate că ar fi deţinut cantităţi de droguri de risc şi mare risc (ketamină, MDMA şi canabis), în scopul comercializării în cadrul Festivalului Sunwaves care a avut loc în staţiunea Mamaia.
 
“Astfel, la data de 3 mai, poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa au depistat în flagrant delict trei persoane, cetăţeni străini, în momentul în care acestea s-au prezentat pentru a ridica un colet în care se aflau ketamină, MDMA şi canabis. Din cercetări a rezultat că persoanele au sosit în România pentru a participa la un festival care s-a desfăşurat în staţiunea Mamaia.
 
Coletul ar fi fost expediat din Spania, drogurile urmând a fi vândute participanţilor la festival, însă livrarea la unitatea de cazare s-a realizat după încheierea acestuia. Asupra a doi dintre bănuiţi au fost identificate cantităţi de canabis”, se arată în comunicat.
 
Cele trei persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, iar apoi au fost prezentate Tribunalului Constanţa care a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.