Bărbatul din judeţul Constanţa suspectat de infectare cu coronavirus nu are acest virus, rezultatul testului fiind negativ. Ca urmare, el fiind izolat la domiliciu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Prefectul judeţului Constanţa, George Niculescu, a transmis că testul pentru bărbatul suspectat de coronavirus a fost negativ. Aceasta nu a mai rămas în Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi a fost trimis la domiliciu, unde se află în izolare.  
 
Duminică seara, familia unui bărbat din judeţul Constanţa a sunat la 112 şi a anunţat că acesta are febră şi tuse. Bărbatul de aproximativ 40 de ani a fost preluat de către un echipaj medical şi dus la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa. El avea febră 38,5 grade şi tuse. 
 
Bărbatul a povestit cadrelor medicale că a intrat în contact cu o persoană venită în Italia, întâlnirea respectivă având loc în judeţul Constanţa. 
 
El a fost testat pentru coronavirus de cadrele medicale de la Spitalul de Boli Infecţioase şi era aşteptat rezultat investigaţiilor.
 
Prefectul a mai spus că, luni, în judeţul Constanţa sunt cinci persoane în carantină şi alte 190 izolate la domiciliu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.