Consiliul Judeţean Sibiu a lansat mai multe licitaţii pentru a implementa proiectul ”Dotare cu mobilier, materiale didactice şi echipamente digitale a unităţilor de învăţământ preuniversitar şi a unităţilor conexe de la nivelul judeţului Sibiu”, finanţat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. Valoarea totală a acestui proiect este de 21.409.219,77 lei cu TVA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Consiliul Judeţean Sibiu anunţă, joi, într-un comunicat de presă, că o primă achiziţie vizează furnizarea de mobilier necesar pentru sălile de clasă, pentru atelierele amenajate în unităţile de învăţământ profesional şi tehnic, pentru laboratoarele de ştiinţe şi pentru cabinetele şcolare ale mai multor şcoli din judeţul Sibiu. Valoarea estimată este de 5.606.409,63 lei fără TVA, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este 5.12.2023, achiziţia fiind împărţită în patru loturi.

O altă achiziţie lansată, cu o valoare estimată de 694.326,97 lei fără TVA,  are ca obiect ”furnizare utilaje atelier practică, electronică, instalaţii şi estetică”, procedură împărţită tot în patru loturi, pentru care termenul limită de depunere a ofertelor este data de 21.11.2023. 

”Dotarea cu diverse utilaje şi unelte va asigura unui nivel ridicat de dobândire a cunoştinţelor, deprinderilor şi aptitudinilor de către elevii din învăţământul liceal şi profesional, în domeniile producţiei de textile, cum este cazul centrelor de educaţie incluzivă Dumbrăveni şi Turnu Roşu, esteticii, electronicii şi instalaţiilor pentru elevii de la Liceul Tehnologic «Nicolae Teclu» Copşa Mică”, au transmis oficialii Consiliului Judeţean Sibiu.

În proiectul derulat de Consiliul Judeţean Sibiu sunt incluse un număr de 25 de unităţi de învăţământ, dintre care 18 şcoli aflate în subordinea primăriilor Alma, Arpaşu de Jos, Axente Sever, Copşa Mică, Dârlos, Gura Râului, Hoghilag, Loamneş, Micăsasa, Orlat, Păuca, Poplaca, Slimnic, Şeica Mare, Şeica Mică, Tălmaciu, Turnu Roşu, Valea Viilor, cinci centre şcolare de educaţie incluzivă din subordinea CJ Sibiu, situate în Sibiu, Mediaş, Dumbrăveni şi Turnu Roşu, precum şi Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Sibiu şi Palatul Copiilor Sibiu.

Perioada de implementare a proiectului este până în 31 decembrie 2024.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.