Consiliul Judeţean Ilfov anunţă că, pe durata pandemiei, a alocat suma de 14 milioane de lei din fonduri proprii, jumătate din sumă fiind deja cheltuită pentru materiale sanitare şi aparatură. 700.000 de lei au fost alocaţi în ultima şedinţă a Consiliului Judeţean, banii urmând a fi folosiţi pentru pentru materiale de protecţie necesare în spitale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Bugetul Consiliului Judeţean Ilfov a fost suplimentat, din fonduri externe, cu aproape 700.000 de lei.  Decizia a fost luată în şedinţa CJ Ilfov. Banii sunt folosiţi pentru materiale de protecţie necesare celor din prima linie în lupta cu pandemia de COVID 19”, a anunţat, marţi, Consiliul Judeţean.

Sursa citată a precizat că 643.500 lei vor ajunge la Spitalul Judeţean Ilfov, bani pentru materiale de protecţie - mănuşi, măşti, combinezoane, dezinsectant -  şi pentru stimulentul de risc. Aceste este în valoare de 2.500 de lei, pentru fiecare medic şi pentru personalul auxilar.

3.018 lei vor ajunge la Spitalul de Ginecologie şi Obstetrică Buftea, bani pentru materiale sanitare de protecţie: gel dezinfectant, combinezoane de protecţie, măşti şi halate chirurgicale.

”Pentru perioada pandemiei  CJ Ilfov a alocat, din fonduri proprii, 14 milioane de lei.  Mai bine de jumătate din sumă a fost deja folosită, pentru materiale sanitare şi aparatură. Consiliul Judeţean a alocat bani pentru instituţiile din subordine – spitale sau amplasamente de protecţie socială şi a ajutat cu materiale de protecţie medicii de familie, medicii stomatologi, medicii specialişti, poliţişti şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti- Ilfov.  În total, CJ a trimis mai bine de un milion de măşti, mănuşi, viziere, combinezoane şi dezinfectanţi”, a mai transmis instituţia.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.