Consiliul Judeţean Buzău a majorat, joi, din fonduri proprii, alocaţiile de hrană pentru pacienţii internaţi în Spitalul Judeţean Buzău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Având în vedere presiunea costurilor generate de creşterea preţurilor la alimente, precum şi prevederile Hotărârii de Guvern nr. 470/2021 prin care a fost modificat nivelul alocaţiilor de hrană pentru consumuri colective în unităţile sanitare publice, este necesară majorarea alocaţiilor de hrană pentru bolnavi, astfel încât să poată fi asigurată hrana celor internaţi în spital. Procentul propus de unitatea medicală este de 10%", se arată în expunerea de motive a proiectului. 

Majorarea va fi suportată din fondurile proprii ale Consiliului Judeţean.  

În prezent, alocaţia de hrană pentru bolnavii internaţi în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău este cuprinsă între 12-19 lei pentru 3 mese. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.