Premierul Ludovic Orban a anunţat, luni, că se va reuni Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă pentru a actualiza lista ţărilor cu indice ridicat de îmbolnăvire pentru care se impun restricţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi este şedinţa săptămânală a CNSU care are ca principal obiectiv acela de a actualiza lista ţărilor pentru a stabili măsurile care se impun pentru ţările care depăşeşc indicele de răspândire din România sau pentru a scoate ţări care au coborât sub nivelul de îmbolnăvire de la măsurile pe care le aplicăm”,  declarat, luni, Ludovic Orban, într-o conferinţă de presă.

Ultima dată, lista a fost actualizată în 26 octombrie, fiind eliminate de pe listă SUA şi Republica Moldova şi fiind incluse, printre altele, Elveţia, Portugalia, Vatican, Irlanda, Croaţia, Slovenia. 

Pentru cei care vin din statele aflate pe ”lista galbenă”, se impune măsura izolării sau carantinării pentru 14 zile. 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.