Combinatul Liberty Galaţi a decis să ofere stimulente angajaţilor care merg să se vaccineze împotriva noului coronavirus. Salariaţii care se vor vaccina pentru prima dată sau care fac rapelul, ori chiar a treia doză, atunci când va fi cazul, vor primi vouchere în valoare de 100 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De altfel, începând din luna mai, Combinatul Liberty Galaţi a oferit celor care au ales să se vaccineze transport organizat până la un centru de vaccinare din oraş precum şi asistenţă de specialitate.

 „Tichetele cadou se vor acorda atât salariaţilor care se vaccinează cu a doua doză, cu doză unică, dar şi celor care îşi vor prelungi imunitatea cu a treia doză, atunci când va fi cazul, conform indicaţiilor medicale. Începând din luna mai, Combinatul a oferit celor care au ales să se vaccineze transport organizat până la un centru de vaccinare din oraş, precum şi asistenţă de specialitate. Compania menţine măsurile interne de combatere a pandemiei", informează compania.

LIBERTY Galaţi este cel mai mare combinat siderurgic din România, cu circa 7.000 de oameni şi o capacitate de producţie actuală de circa 3 milioane de tone de oţel pe an .

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.