Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, s-a întâlnit cu ambasadorul Franţei în România, François Saint-Paul, pentru a discuta despre continuarea cooperării bilaterale privind unitatea de arşi grav de la Spitalul Floreasca şi despre posibilitatea consultării unor specialişti francezi în mari proiecte de infrastructură sanitară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei doi oficiali au discutat, luni, pe tema evoluţiilor şi perspectivelor cooperării franco-române în domeniul sănătăţii,  a precizat Ministerul Sănătăţii într-un comunicat.

"Fiind una dintre priorităţile asumate de ministrul Voiculescu, întâlnirea cu Excelenţa Sa François Saint-Paul a mai avut ca temă şi explorarea unor posibile parteneriate între spitalele franceze şi româneşti, în cadrul acordului semnat în februarie 2016 între Ministerul român al Sănătăţii şi Assistance Publique – Hôpitaux de Paris privind stagii de formare pentru medici", mai arată sursa citată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.