Meteorologii au emis o atenţionare Cod galben de vânt puternic, valabilă de vineri seară până duminică. Astfel, în zona montană, vântul va sufla tare, iar la altitudini de peste 1.500 de metri temporar va ninge viscolit şi se va depune un strat consistent de zăpadă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben valabilă de vineri, de la ora 23.00, până duminică, la ora 3.00.

În acest interval, în zona montană vântul va sufla tare, cu viteze de peste 80-90 kilometri pe oră. La altitudini mai mari de 1.500 de metri, mai ales în Carpaţii Orientali şi Meridionali se vor depăşi 100-120 kilometri pe oră, temporar va ninge viscolit şi se va depune strat consistent de zăpadă.

În celelalte regiuni, vântul va avea intensificări cu viteze între 45-55 kilometri pe oră, iar local şi temporar de peste 70 kilometri pe oră.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.