CNSAS anunţă că a primit datele referitoare la candidaţii înscrişi la alegerile parlamentare de la toate birourile electorale judeţene, mai puţin cele din Olt şi Dâmboviţa, şi s-au făcut verificări pentru peste 6.000 de candidaţi. Până în prezent, CNSAS a precizat că un candidat al Pro România din Teleorman a fost declarat colaborator al Securităţii, prin decizie definitivă a instanţei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CNSAS a anunţat, vineri, că a primit listele cu candidaţi de la toate Birourile Electorale Judeţene, exceptând Birourile Electorale Judeţene Dâmboviţa şi Olt şi s-au derulat procedurile de verificare pentru 6.030 candidaţi. 
 
În urma verificărilor, CNSAS a transmis că a fost declarat colaborator al Securităţii, prin decizie definitivă a instanţei, publicată şi în Monitorul Oficial, Calotă Samuel, născut în 17.02.1960, candidat pentru Camera Deputaţilor din partea partidului Pro România în judeţul Teleorman. 
 
Potrivit presei locale, Samuel Calotă, fost lider al ALDE Teleorman, a fost audiat la începutul lunii iunie de către procurorii DNA, după ce ar fi vândut Serviciului de Ambulanţă Teleorman măşti FFP2 cu 60 de lei bucata, dar şi combinezoane, prin intermediul unei farmacii  pe care o controlează. 
 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.