Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunţat miercuri că, în ultimele 24 de ore, au fost vaccinate 15.260 de persoane, dintre care 10.831 cu prima doză, iar 4.429 cu a doua doză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit CNCAV, 15.260 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, 10.831 dintre acestea primind prima doză.
 
În acelaşi interval de timp au fost raportate cinci reacţii, două la Pfizer, dou[ la Johnson&Johnson şi una la Moderna. Alte 59 de reacţii adverse sunt în curs de investigare.
 
„Din cauza faptului că descărcarea datelor din platforma RENV pentru ultimele 24 ore, respectiv pentru întreaga perioadă a campaniei de vaccinare, nu se poate realiza simultan şi instantaneu, apar diferenţe privind numărul de doze administrate în ultimele 24h. În intervalul de descărcare a datelor sunt înregistrate dozele administrate în această perioadă scurtă de timp”, a transmis CNCAV.
 
Numărul total al persoanelor vaccinate cu prima doză de la debutul campaniei este de 5.035.792, din care 4.890.283 cu schema completă.
 
Numărul total de doze administrate din 27 decembrie 2020 este 9.456.458.
 
„Prin introducerea în RENV a dozelor efectuate în afara României pentru persoanele care au o doză administrată în România (conform OUG 68/2021), numărul total al beneficiarilor vaccinaţi cu prima doză suferă modificări (scăderi), deoarece aceştia devin persoane vaccinate cu schema completă”, a precizat CNCAV.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.