Un singur ofertant s-a înscris pentru proiectarea şi execuţia secţiunii 2 Boiţa-Cornetu a Autostrăzii Sibiu - Piteşti, anunţă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Traseul are aproximativ 31 de kilometri şi include şapte tuneluri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit CNAIR, miercuri, a avut loc depunerea ofertelor pentru Etapa a II-a (Propuneri Tehnice şi Propuneri Financiare) pentru procedura de atribuire a contractului Proiectare şi Execuţie "Autostrada Sibiu – Piteşti, Secţiunea 2, Boiţa – Cornetu".

Până la termenul limită de depunere a ofertelor, s-a înscris doar Asocierea MAPA INSAAT VE TICARET A.S. - CENGIZ INSAAT SANAYI VE TICARET A.S.

"Menţionăm faptul că Etapa I a procedurii de licitaţie restrânsă "Proiectare şi Execuţie "Autostrada Sibiu – Piteşti, Secţiunea 2:Boiţa – Cornetu" a fost finalizată în data de 23.07.2021 fiind transmise totodată şi Invitaţiile de participare la Etapa a II-a a procedurii – Etapa de depunere a ofertelor, către cei 6 Candidaţi precalificaţi la prima etapă. Operatorii economici interesaţi au avut la dispoziţie un termen iniţial de 2 luni pentru pregătirea ofertelor (20.09.2021), care a fost ulterior prelungit cu încă o lună, până la data de 20.10.2021, fiind astfel asigurat un termen mai mult decât suficient pentru pregătirea ofertelor", a precizat sursa citată.

Valoarea estimată a contractului este de 4.635.473.646,00 Lei fără TVA, sursa de finanţare fiind fondurile europene nerambursabile.

Traseul are o lungime de 31,33 kilometri, având 49 de poduri şi viaducte, 7 tuneluri cu lungimi cuprinse între 250 şi 1590 de metri şi un ecoduct în zona localităţii Lazaret. 

Termenul de finalizare prevăzut este de 18 luni proiectare şi 50 de luni execuţie.

 

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.