Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că traficul va fi îngreunat, începând de marţi, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat-Vidin, unde se lucrează pentru instalarea unor sisteme de monitorizare a traficului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În perioada 27 august - 29 august 2019, în punctul de trecere al frontierei româno-bulgare Calafat - Vidin, vor avea loc lucrări de instalare a unor sisteme de monitorizare a traficului pe sensul de intrare în România. Aceste lucrări implică devierea traficului greu de pe breteaua de control pe aliniamentul curent al drumului naţional DN 56", arată CNAIR.

Compania precizează că traficul va fi reluat în condiţii normale începând de vineri, la ora 8:00.

"Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă asigurăm că în perioada desfăşurării lucrărilor, reprezentanţii CNAIR SA vor depune eforturi pentru a fluidiza traficul în vederea evitării timpilor mari de aşteptare", spun reprezentanţii CNAIR.

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.