Restricţia de tonaj la 7,5 tone impusă pe DN 7, la Deduleşti, pe Dealu Negru, se ridică începând de astăzi, potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Restricţia fusese impusă din cauza unor lucrări, care continuă, astfel că în zonă se va circula cu viteză redusă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit CNAIR, în 1 septembrie, începând cu ora 00:00 a fost ridicată restricţia de circulaţie pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă admisă mai mare de 7,5 tone pe DN 7, sectorul de drum cuprins între km 152+250 şi km 152+550, în localitatea Deduleşti, judeţul Argeş.

Restricţia a fost impusă temporar pentru execuţia unor lucrări de consolidare la partea carosabilă, asigurarea scurgerii apei şi refacerea parapetului.

"Precizăm că lucrările continuă, iar circulaţia vehiculelor rutiere se va desfăşura pe două benzi, cu limitarea vitezei în zona lucrărilor la 30 km/h", a arătat CNAIR.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.