Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că va lua, împreună cu Poliţia Rutieră, măsuri de fluidizare a traficului în zona Agenţiei de Încasare de la Feteşti, unde, în perioada sărbătorilor de Paşte şi de 1 Mai, se aşteaptă să se creeze aglomeraţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CNAIR şi Poliţia Rutieră vor lua măsuri pentru fluidizarea traficului, în perioada următoare - de Paşte şi 1 Mai, în zona Agenţiei de Încasare Feteşti, unde se pot înregistra ambuteiaje din cauza numărului mare de vehicule, arată Compania, într-un comunicat de presă transmis joi.

Astfel, în condiţiile în care, din cauza aglomeratiei, pe sensul Bucureşti - Constanţa se vor crea ambuteiaje, va fi schimbat sensul de circulaţie pe una din benzile reversibile, traficul urmând a se desfăşura pe 4 benzi în sensul Bucureşti - Constanţa şi pe două benzi în sensul Constanţa -Bucureşti.

De asemenea, în condiţiile în care, din cauza aglomeraţiei pe banda de încasare în numerar a tarifului de trecere (dotată cu barieră) pe sensul Constanţa - Bucureşti se creează ambuteiaje, CNAIR va organiza un punct suplimetar de încasare, traficul urmând a fi dirijat şi prin spatele clădirii Agenţiei de Încasare Feteşti.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.