Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că, dacă va fi aglomeraţie în minivacanţa de Sfânta Maria, va lua măsuri de fluidizare a traficului la staţia de taxare de la Feteşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, în condiţiile în care, din cauza aglomeraţiei, pe sensul Bucureşti - Constanţa se creează ambuteiaje, CNAIR va schimba sensul de circulaţie pe una din benzile reversibile, traficul urmând a se desfăşura pe 4 benzi în sensul Bucureşti – Constanţa şi pe 2 benzi în sensul Constanţa – Bucureşti.

De asemenea, în condiţiile în care, din cauza aglomeraţiei pe banda de încasare în numerar a tarifului de trecere (dotată cu barieră) pe sensul Constanţa- Bucureşti se creează ambuteiaje, CNAIR va organiza un punct suplimentar de încasare, traficul urmând a fi dirijat şi prin spatele clădirii Agenţiei de Încasare Feteşti.

Prin staţia de taxa se poate trece liber, cu condiţia ca taxa să fie plătită înainte sau după trecere, până a doua zi, la ora 24.00, la oricare dintre benzinării sau prin SMS, la numărului 7577.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.