Poliţiştii clujeni caută o fată în vârstă de 20 de ani pe nume Larisa-Georgiana Mureşan care a plecat de acasă, duminică în jurul orei 14.00, şi nu s-a mai întors. Ea locuieşte în comuna Cămăraşu, judeţul Cluj. Cetăţenii care pot oferi informaţii pentru a ajuta la găsirea acesteia sunt rugaţi să sune la 112.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„La data de 20 august a.c., în jurul orei 14.00, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida au fost sesizaţi despre faptul că Mureşan Georgiana-Larisa, în vârstă de 18 de ani, a plecat voluntar la aceeaşi dată, în cursul dimineţii, de la locuinţa situată în comuna Cămăraşu, judeţul Cluj, iar până în prezent nu a mai revenit”, arată comunicatul de presă al IPJ Cluj.

Fata are o înălţime de aproximativ 1,60 de metri, o greutate de circa 70 de kg, ochi verzi şi păr de culoare şaten. La momentul plecării, ea era îmbrăcată cu haine de culoare închisă şi purta un rucsac alb.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre femeie sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit 112, mai spune sursa citată.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.