Circulaţia rutieră a fost închisă, luni, pe Drumul Naţional 67 C – Transalpina, şi pe sectorul de drum cuprins între Obârşia Lotrului şi limita cu judeţul Alba, din cauza vremii nefavorabile. Între Rânca şi Obârşia Lotrului, traficul este închis de la finalul săptămânii trecute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania Naţională de Administrare a Infrastucturii Rutiere (CNAIR) a decis închiderea circulaţiei, pentru toate categoriile de autovehicule, pe DN 67  - Transalpina, şi pe tronsonul kilometric 61+160 - 67+400, între Obârşia Lotrului şi limita cu judeţul Alba.

Decizia a fost luată din cauza vremii nefavorabile, până la îmbunătăţirea condiţiilor meteorologice.

Circulaţia rutieră pe sectorul de drum cuprins între Rânca şi Obârşia Lotrului a fost închisă de la finalul săptămânii trecute

Totodată, CNAIR anunţă că au fost deschise traficului DN 12 C, între localităţile Gheorghieni şi Lacul Roşu, şi DN 13 B între Praid şi Joseni, judeţul Harghita.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.