Circulaţia rutieră va fi oprită, marţi, pe DN 21, la Drajna, judeţul Călăraşi, din cauza lucrărilor de refacere a pasajului la nivel cu calea ferată pe Magistrala 800 Bucureşti – Constanţa. Restricţiile vor fi valabile în intervalul 09:00 – 17:00, fiind instituită rută aleternativă prin comuna Dragalina.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi anunţă că, marţi, circulaţia rutieră va fi oprită pe ambele sensuri ale DN 21 Călăraşi – Slobozia, între kilometrii 104+900 de metri şi 105+540 de metri, în localitatea Drajna Nouă, din cauza lucrărilor de refacere a pasajului la nivel cu calea ferată pe Magistrala 800 Bucureşti – Constanţa.

Restricţia va fi valabilă în intervalul orar 09:00 – 17:00.

Traficul rutier va fi deviat de la intersecţia DN 21 cu DN 3 A, prin comuna Dragalina, pe DC 20.

”Pentru prevenirea implicării în evenimente rutiere neplăcute, le recomandăm conducătorilor auto să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri şi a piloţilor de dirijare a traficului, precum şi semnificaţia indicatoarelor rutiere temporare montate în zona lucrărilor, să mărească distanţa de siguranţă între vehicule, să semnalizeze orice intenţie de schimbare a direcţiei de deplasare şi să nu se angajeze în depăşirea unei coloane de autovehicule”, transmit poliţiştii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.