Circulaţia pe podul Calafat - Vidin va fi întreruptă, vineri dimineaţă, între orele 9.00 - 10.15, pentru lucrări de întreţinere şi reparaţie. În acest interval, maşinile vor fi oprite în zonele adiacente Punctului de trecere a frontierei Calafat, până la momentulla care traficul va fi reluat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Societatea comună româno-bulgară Danube Bridge Vidin Calafat ad Bulgaria, care se ocupă de administrarea podului Calafat-Vidin, a informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu că vineri, între orele 09.00-10.15, circulaţia pe podul Calafat -Vidin va fi întreruptă pentru lucrări de întreţinere şi reparaţie.

În acest interval, autovehiculele vor fi oprite în zonele adiacente Punctului de trecere a Frontierei Calafat, până la momentul reluării traficului.

Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu a anunţat că ţine permanent legătura cu autorităţile bulgare şi a dispus toate măsurile aflate în competenţă astfel încât la ridicarea restricţiei controlul de frontieră să se desfăşoare fluent şi operativ. 

Poliţiştii de frontieră le recomandă şoferilor să consulte aplicaţia "Trafic Online”, care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.