Traficul pe podul Agigea va fi restricţionat, începând de luni, până în 1 noiembrie, pentru finalizarea unei noi etape a lucrărilor de reabilitare. Se va circula pe o singură bandă pe fiecare sens. În nopţile de luni, marţi şi miercuri, circulaţia va fi complet închisă, între orele 22.00 şi 06.00, maşinile fiind dirijate pe o rută alternativă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania Natională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că, pentru a putea finaliza o nouă etapă a lucrărilor de reabilitare şi pentru a nu pune în pericol siguranţa participanţilor la traficul rutier, circulaţia pe podul Agigea va fi restricţionată, de luni până la 1 noiembrie.

”În nopţile de 18, 19 şi 20 septembrie, în intervalul orar 22:00-06:00, se va închide circulaţia rutieră pentru toate categoriile de autovehicule”, anunţă CNAIR.

În timpul zilei se va putea circula pe câte o bandă pe sens.

În perioada în care traficul rutier pe podul Agigea va fi inchis, circulaţia va fi deviată pe ruta:  Agigea – A4 (Intrare Port Constanţa Sud ) – Podul Nou (Apolodor) - Bretea acces la DN 39 (Eforie Nord - Agigea) - DN38 (Agigea - Negru Vodă).

Circulaţia rutieră va continua să se desfăşoare pe câte o singură bandă pe sens în perioada 21 septembrie - 01 noiembrie (ora 24.00), iar pentru evitarea aglomeraţiei este recomandată aceeaşi rută alternativă.   

Până la 1 noiembrie se va realiza montarea tunelului de protecţie deasupra căii podului, la o înălţime de 5,5 metri, şi a unor schele de lucru la Pilonul Central al Podului, în vederea reparaţiei suprafeţelor de beton ale acestuia.

De asemenea, sunt prevăzute: protejarea cu beton a ancorajelor inferioare ale celor zece hobane, demontarea distanţierilor provizorii ai hobanelor şi montarea distanţierilor definitivi, armarea şi betonarea bulbilor hobanelor de la nivelul trotuarelor, montarea unor deviatori la ancorajele inferioare şi lucrări de montare a hidroizolaţiei şi de betonare a trotuarului, pe sensul Constanţa – Agigea.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.