Circulaţia pe Pasajul Domneşti se deschide, vineri, la ora 12.00, fiind întocmite toate documentele necesare în acest sens. ”Va contribui la eliminarea aglomeraţiei rutiere”, a transmis şeful CNAIR, Cristian Pistol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Circulaţia pe Pasajul Domneşti se deschide la ora 12.00! Comisia de recepţie a finalizat verificările şi acum se întocmesc ultimele documentele necesare deschiderii traficului rutier”, a scris, vineri, pe Facebook, directorul general al CNAIR, Cristian Pistol.  

Potrivit acestuia, sensul giratoriu suspendat de la Domneşti va contribui la eliminarea aglomeraţiei rutiere care se formează acum în această zonă din cauza intersectării la nivel a Centurii Capitalei. 

La ora 12.00 sunt programate declaraţii de presă pentru a marca deschiderea Pasajului Domneşti. Participă primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, Ionel Scrioşteanu, secretar de stat Ministerul Transporturilor şi Hubert Thuma, preşedintele CJ Ilfov.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.