Circulaţia pe A 1, între Şoimuş şi Simeria, este închisă, începând de miercuri, pentru lucrări la joncţiunea cu lotul IV al autostrăzii Lugoj - Deva. Antreprenorul estimează că va termina până în 15 noiembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Având în vedere numărul mare de indicatoare rutiere de informare a participanţilor la trafic ce trebuie montate pe drumurile naţionale (DN 76, nodurile cu DN 7 la Şoimuş – Deva şi DN 7 Simeria) şi în special pe tronsonul de autostradă, pentru ieşirea din trafic, Compania Naţioonală de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) şi Antreprenorul au luat decizia de a închide traficul pe sectorul A1, Şoimuş – Simeria începand de miercuri, 10 octombrie”, anunţă CNAIR. 

Miercuri încep efectiv lucrările de realizare a conexiunii între sectorul de autostradă Deva – Orăştie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva (în execuţie).

Potrivit Companiei, antreprenorul a dat asigurari că va lua toate măsurile pentru a eficientiza intervenţia necesară realizării racordului şi estimează că va finaliza lucrările în data de 15 noiembrie 2018. 

Circulaţia rutieră va fi închisă pe o lungime de aproximativ 13 kilometri, pe tronsonul cuprins între nodul rutier Şoimuş şi nodul rutier Simeria, traficul urmând să se desfăşoare deviat pe DN 7, pe segmentul Simeria-Deva.

Circulaţia ar fi trebuit închisă în urmă cu o lună, dar nu au fost finalizate toate procedurile de realizare a racordului, fiind amânat momentul. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.