Premierul Marcel Ciolacu a anunţat că, în şedinţa de joi a Guvernului, va fi aprobată majorarea salariilor pentru profesori şi personalul din educaţie, aşa cum a fost ea convenită cu sindicatele din învăţământ. Şeful Executivului a mai spus că vor fi alocate fonduri suplimentare pentru bursele de merit sociale şi tehnologice în învăţământul privat şi profesional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În altă ordine de idei, în şedinţa de astăzi vom aproba majorarea salariilor pentru profesori şi personalul din educaţie, aşa cum am convenit cu sindicatele din domeniu. De asemenea, vom aloca fonduri suplimentare pentru bursele de merit sociale şi tehnologice în învăţământul privat şi profesional. Am să o rog pe doamna ministru Deca, după şedinţa de Guvern, să prezinte toate aceste detalii presei”, a declarat Marcel Ciolacu, la începutul şedinţei de joi a Executivului. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.