Preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu a afirmat, vineri de Ziua Poliţiei Române, că eforturile poliţiştilor din ultimii doi ani de pandemie, „în asigurarea ordinii şi siguranţei publice au creat un sentiment de stabilitate la nivelul societăţii şi le-au dat cetăţenilor încrederea că sunt protejaţi de instituţiile statului în aceste momente deosebit de dificile”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am participat astăzi cu mare bucurie la ceremonia dedicată Zilei Poliţiei Române, care coincide cu marea noastră sărbătoare creştină de Buna Vestire. Am mulţumit tuturor poliţiştilor pentru contribuţia pe care au avut-o în ultimii doi ani, în pandemie. Eforturile lor în asigurarea ordinii şi siguranţei publice au creat un sentiment de stabilitate la nivelul societăţii şi le-au dat cetăţenilor încrederea că sunt protejaţi de instituţiile statului în aceste momente deosebit de dificile”, a scris Marcel Ciolacu, vineri pe Facebook.
 
Preşedintele Camerei Deputaţilor le-a transmis poliţiştilor toată consideraţia sa.
 
„Le transmit întreaga mea consideraţie şi respectul pentru munca şi misiunile pe care le îndeplinesc, dar şi pentru profesionalismul şi curajul de care dau dovadă. Le urez tuturor poliţiştilor multă sănătate şi fericire alături de familii şi de cei dragi! La mulţi ani, Poliţia Română!”, a conchis Ciolacu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.