Cinci elevi care au obţinut medii cuprinse între 2,77 şi 2,04 au fost admişi la Liceul Tehnologic Drăgăneşti-Vlaşca din judeţul Teleorman, unde vor studia la clasa de Matematică-Informatică. Patru elevi au intrat la licee din acest judeţ cu media 10, aceştia optând tot pentru clase de Matematică-Informatică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Două treimi dintre elevii admişi la clasa de Matematică-Informatică a Liceului Tehnologic Drăgăneşti-Vlaşca din judeţul Teleorman au medii mai mici de 5, conform datelor publicate în urma repartizării computerizate. Din  totalul de 16 elevi care vor face parte din această clasă, doar şase au medii mai mari de cinci, iar cinci dintre colegii lor au medii sub 2,77.

În schimb, la Colegiul Naţional ”Alexandru Ioan Cuza” din Alexandria, tot la clasa de Matermatică-Informatică, cea mai mică medie de admitere a fost 9,35. Patru elevi au intrat la licee din judeţul Teleorman cu media 10, cu toţii optând pentru specializarea Matematică-Informatică. Doi dintre aceştia au ales licee din municipiul Alexandria, unul a optat pentru un liceu din Turnu Măgurele, iar cel de-al patrulea va studia la un liceu din Roşiorii de Vede.

Peste 60 de elevi au intrat la licee din Teleorman cu medii mai mici de 3, iar cea mai mică medie de admitere în acest judeţ a fost 1,98. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.