Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a afirmat joi, că apreciează punctele de vedere ale întregii societăţi legate de situaţia din învăţământ însă o singură persoană îşi asumă răspunderea şi va plăti cu funcţia dacă lucrurile nu ies bine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Sorin Cîmpeanu a declarat într-o conferinţă de presă, că toată lumea are dreptul să îşi exprime opinia şi trebuie ţinută seama de acestea. 
 
“Apreciem punctele de vedere ale întregii societăţii, ale tuturor partenerilor, însă în această zi de Bună Vestire vă dau şi o veste, unul singur îşi asumă răspunderea, unul singur va plăti cu funcţia, cu imaginea şi va plăti şi în instanţă dacă lucrurile nu ies bine. În rest, toţi ceilalţi suntem egali şi ne exprimăm opinii care sunt foarte importante şi de care trebuie să ţinem seama”, a afirmat Sorin Cîmpeanu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.