Compania care administrează reţeaua de căi ferate din România, CFR SA, a anunţat, vineri, că segmentul feroviar Ploieşti Sud-Ploieşti Est-Valea Călugărească a fost redeschis şi pe primul fir, după ce balustrada unui pod rutier a căzut, vineri dimineaţă, şi a blocat traficul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe primul fir, circulaţia a fost reluată la ora 14.40. Pe al doilea fir, circulaţia a fost reluată la ora 11.25.

Traficul feroviar a fost închis în prima parte a zile, pe relaţia Ploieşti Sud - Ploieşti Est - Valea Călugărească, după ce balustrada unui pod rutier a căzut pe liniile de cale ferată, la ieşire din staţia Ploieşti Est, fiind rupte şi firele de contact care asigură alimentarea cu energie electrică. CFR SA şi-a cerut scuze călătorilor pentru disconfortul creat.

Trei garnituri feroviare care transportau călători au fost oprite în staţii pe raza judeţului Prahova. Bucăţi de beton şi metal au blocat calea ferată între localităţile Moara Noua şi Barcăneşti, în urma incidentului nefiind înregistrate victime, a anunţat ISU Prahova.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.