Circulaţia trenurilor este blocată, vineri dimineaţă, pe Magistrala 500 Ploieşti Sud - Buzău, după ce balustrada unui pod rutier a căzut pe linia de cale ferată între localităţile Bărcăneşti şi Moara Nouă, judeţul Prahova, şi a rupt firul de contact. Trei garnituri feroviare care transportau călători sunt oprite în staţii pe raza judeţului Prahova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Traficul feroviar este blocat, vineri, în dreptul şoselei de centură din zona de Est a municipiului Ploieşti, după ce balustrada metalică a unui pod rutier a căzut peste şine.

Bucăţi de beton şi metal au blocat calea ferată între localităţile Moara Noua şi Barcăneşti, în urma incidentului nefiind înregistrate victime,  anunţă ISU Prahova.

Conform sursei citate, trei trenuri de călători sunt blocate în staţii, pe raza judeţului Prahova. Două dintre garnituri sunt trase în staţia Valea Călugărească, iar una în gara Ploieşti Sud
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.