CFR Călători a avertizat că Informaţii despre un concurs fals privind câştigarea unui card-cadou de transport pe calea ferată, la un preţ minim, circulă în aceste zile în mediul online. Compania a mai anunţat că a sesizat organele competente care vor derula cercetări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„În mediul online circulă informaţii despre un FALS concurs privind câştigarea unui card cadou de transport pe calea ferată, la un preţ minim. Atenţionăm pasagerii că CFR Călători sau CFR SA nu au organizat un astfel concurs şi nu au în derulare nicio campanie de promovare pentru oferirea unui card cadou de călătorie”, arată postarea de sâmbătă, pe pagina de Facebook a CFR Călători.

Sursa citată mai spune că „această campanie de promovare este o tentativă de fraudă informatică care poate avea drept consecinţă accesul la datele dumneavoastră personale şi de banking”.

CFR Călători a sesizat organele competente care vor derula cercetări.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.