Valorile de trafic sunt ridicate, duminică după-amiază, pe sensul spre Capitală al Autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa, iar pe anumite tronsoane se circulă în coloană, anunţă Centrul Infotrafic. Şoferii sunt sfătuiţi să aleagă rute alternative.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că la această oră, pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul către Capitală, valorile de trafic sunt ridicate, iar pe anumite tronsoane se circulă în coloană.

Pentru evitarea aglomerării, se recomandă folosirea următoarelor rute alternative: DN 2A Constanţa – Hârşova – Urziceni – DN 2 – Bucureşti; A2 – Feteşti sau Drajna - DN 3A – Lehliu-Gară - DN 3 – Fundulea – Bucureşti.

Şoferii care încheie coloane de autovehicule care încetinesc sau opresc brusc sunt sfătuiţi să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe şoferii din spate să reducă din timp viteza. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.