Centrul Infotrafic anunţă duminică după-amiază că se circulă în coloană pe DN1, pe raza staţiunilor Predeal, Azuga, Buşteni şi Sinaia, în ambele sensuri, ninge, iar carosabilul este acoperit cu zăpadă între 0-1cm.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Circulaţia se desfăşoară îngreunat pe DN 1 Ploieşti - Braşov, pe raza staţiunilor montane de pe Valea Prahovei. Astfel, se circulă în coloană pe raza staţiunilor Predeal, Azuga, Buşteni şi Sinaia, în ambele sensuri, ninge, iar carosabilul este  acoperit cu zăpadă între 0-1cm”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

De asemenea, este coloană în mişcare de la kilometrul 101+800 de metri, în zona localităţilor Nistoreşti-Comarnic, pe sensul de urcare către Braşov.

Pe DN 1A, ninge viscolit de la kilometrul 143 (localitatea Măneciu, judeţul Prahova), iar de la kilometrul 146 (localitatea Cheia, judeţul Prahova) suprafaţa de rulare este acoperită cu un strat de zăpadă de 1-3cm. Se acţionează cu material antiderapant.

Poliţiştii acţionează în dispozitivul de siguranţă rutieră pentru fluidizarea traficului.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor, să adapteze viteza condiţiilor de trafic şi de drum, să nu se angajeze în depăşirea coloanelor de autovehicule, să manifeste respect pentru ceilalţi participanţi la trafic, asigurându-se corespunzător înaintea efectuării oricărei manevre de schimbare a direcţiei, semnalizând totodată această intenţie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.