Circulaţia este închisă, joi, pe toate drumurile naţionale din judeţele Botoşani şi Iaşi, dar şi pe tronsoane a 13 drumuri naţionale din judeţele Bacău, Neamţ şi Suceava. Totodată, sunt restricţii de tonaj pe două sectoare ale DN 2. Aeroportul din Suceava a fost închis din cauza viscolului şi a vizibilităţii reduse.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, din cauza zăpezii depuse pe carosabil, a vizibilităţii reduse, ca măsură de siguranţă a participanţilor la trafic, circulaţia este închisă pe mai multe tronsoane de drumuri naţionale.

Astfel, traficul este închis pe toate DN-urile din judeţele Botoşani şi Iaşi, dar şi pe DN 2 Bacău-Hârleşti, judeţul Bacău; DN 2F Buhoci-Străminoasa, judeţul Bacău; DN 15D Roman - Piatra Neamţ, judeţul Neamţ; DN 15B Tg Neamţ-Cristesti, judeţul Neamţ; DN 15C Tg Neamţ-Tarzia, judeţul Neamţ; DN 2 Secuienii Noi-Nisiporesti, judeţul Neamţ; DN 2 Fălticeni-Siret, judeţul Suceava; DN 17 Suceava-Păltinoasa, judeţul Suceava; DN 17A Rădauţi-Dorneşti-Suceviţa, judeţul Suceava; DN 29 Suceava-Botoşani, judeţul Suceava; DN 2H Rădăuţi-Vicovu de Jos, judeţul Suceava; DN 17A Rădăuţi-Marginea, judeţul Suceava; DN 2K Solca-Milişăuţi, judeţul Suceava.

De asemenea, circulaţia este restricţionată pentru autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone pe DN 2 Secuienii Noi-Nisiporeşti, judeţul Neamţ; DN 2 Nisiporeşti-Moţca, judeţul Iaşi.

Totodată, ninge moderat, carosabilul fiind acoperit cu zăpadă, pe mai multe artere rutiere din judeţele Bacău, Botoşani, Bistriţa-Năsăud, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui.

Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile (viscol, vizibilitate redusă) traficul aerian pe Aeroportul Internaţional ”Ştefan cel Mare" Suceava, judeţul Suceava a fost închis.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.