Cele trei persoane care au intrat în contact direct cu femeia din Buzău diagnosticată, luni, cu coronavirus au teste negative, însă vor rămâne izolate la domiciliu 14 zile. Ei nu vor mai fi supravegheaţi de personal MAI, cum s-a întâmplat în ultimele ore, însă dacă vor ieşi din casă vor avea dosar penal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Prefecturii Buzău, Denisa Irimia, a anunţat, marţi seară, că rezultatelor testelor realizate în cazul celor trei contacţi direcţi ai primei bolnave cu coronavirus din Buzău sunt negative.

"Rezultatele analizelor efectuate la Institutul ”Matei Balş” din Bucureşti pentru cei 3 contacti direcţi cu femeia infectată cu coronavirus sunt negative. Aceştia vor rămâne izolaţi la domiciliu timp de 14 zile”, au anunţat reprezentanţii Prefecturii Buzău.

Cei trei sunt fiul femeii, prietena acestuia şi fiul celei din urmă, un adolescent, elev al Colegiului "B.P. Hasdeu". Imediat după primirea diagnosticului care arăta că femeia de 73 de ani, întoarsă din Rimini, are coronavirus, cei trei au fost izolaţi la domiciliu, fiind sub supravegherea personalului MAI, întrucât bărbatul este recalcitrant.

Odată cu primirea rezultatelor analizelor care arată că cei trei nu sunt infectaţi, domiciliul familiei respective nu mai este păzit de angajaţi MAI, însă cei trei trebuie să respecte măsura izolării la domiciliu, în caz contrar urmând să li se deschidă dosar penal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.