Cel mai bine plătit job al săptămânii a fost săptămâna aceasta în domeniul financiar, potrivit datelor puse la dispoziţie de platforma de recrutare bestjobs pentru emisiunea ”Ora de profit.ro” de la Prima TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, potrivit sursei citate, o instituţie financiară specializată în credite personale a recrutat un manager general pentru filiala din România pentru un salariu lunar de 5.000 de euro.

Cel mai interesant job al săptămânii, arată bestjobs, vine din domeniul educaţie / tehnologie / jurnalism. O companie EdTech din Marea Britanie, care îşi extinde serviciile şi în România, recrutează un redactor-şef care să coordoneze o echipă de creaţie ce livrează conţinut text şi video de interes pentru specificul clienţilor. Job-ul este remote, iar oferta salarială este cuprinsă între 1.400 şi 1.800 de euro.

În topul salariilor în funcţie de domeniu, pe primul loc în statisticile bestjobs s-a afla săptămâna aceasta un job de director tehnic mentenanţă în cadrul unei companii din domeniul petrol şi gaze din Prahova. Candidaţilor li se cerea o experienţă cuprinsă între 5 şi 10 ani, oferta salarială fiind între 2.000 şi 3.000 de euro pe lună.

Pe locul doi în acest top s-a aflat săptămâna aceasta un post de contabil senior (experienţă 2 – 5 ani) într-o companie din Oradea din domeniul industrial. Salariul: între 1.800 şi 2.000 de euro pe lună.

Pe ultimul loc pe podium se află un job de reprezentant asistenţă clienţi în cadrul unei instituţii financiare din Bucureşti, salariul fiind cuprins între 1.500 şi 2.000 de euro pe lună.

Potrivit bestjobs, vânzările au fost domeniul cu cele mai multe angajări săptămâna aceasta, în vreme ce Iaşiul a fost cel mai bun oraş pentru a-ţi găsi un loc de muncă.

Angajatorul cu cele mai multe aplicări a fost un lanţ de supermarketuri care recrutează lucrători comerciali, casieri, asistenţi vânzări, manageri de departament şi manageri de magazin, în vreme ce job-ul cu cele mai multe aplicări a fost cel de consilier juridic în cadrul unei companii de creditare, înregistrându-se peste 300 de CV-uri depuse.

În ceea ce priveşte job-urile remote, cele mai căutate de către candidaţi au fost în domeniile vânzări, finanţe şi call-center, în vreme ce cele mai multe oferte din partea angajatorilor s-au înregistrat în IT, finanţe şi vânzări.

Cea mai mare ofertă şi cea mai mare cerere de job-uri s-au înregistrat în Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Braşov şi Iaşi, în domenii precum vânzări, financiar, management, inginerie şi call center.

La polul opus, cea mai slabă ofertă şi cea mai slabă cerere de job-uri au fost în Călăraşi, Târgu Jiu, Giurgiu, Râmnicu Vâlcea, Alba Iulia, Miercurea Ciuc, Slobozia, Alexandria şi Vaslui, în domenii precum agricultură, babysiting, securitate, educaţie, sport şi servicii frumuseţe.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.