Cei patru pasageri care au fost transportaţi la spital după ce un tramvai al liniei 25 din Capitală a luat foc au suferit entorse după ce au încercat să sară din tramvai, potrivit coordonatorului SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, a declarat pentru News.ro că pasagerii duşi la spital au suferit entorse după ce au încercat să sară din tramvaiul aflat în mers, când au văzut că de sub vehicul iese fum.

Doi dintre pasageri au fost duşi cu ambulanţele la Spitalul Universitar, iar ceilalţi doi la Spitalul Elias.

De asemenea, RATB a anunţat pe pagina de Twitter că circulaţia tramvaielor liniilor 1, 11, 8, 25 şi 35, care a fost blocată în zona AFI Cotroceni, în urma incidentului, a fost reluată. RATB susţine că traficul a fost blocat timp de aproximativ o jumătate de oră. Reprezentanţi regiei nu dau, însă mai multe detalii despre cauza defecţiunii.

Incidentul s-a produs miercuri dimineaţă între staţiile Vasile Milea şi Răzoare, în timp ce un tramvai al liniei 25 era în mers.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, a declarat pentru News.ro că incendiul a izbucnit sub garnitura de tramvai şi se manifesta fără flacără, fiind doar foarte mult fum.

La momentul sosirii echipajelor de pompieri la faţa locului, în tramvai nu mai existau călători. Pompierii au intervenit cu două autospeciale, iar focul a fost stins în scurt timp.

Reprezentanţii ISU declarau că două persoane au suferit atacuri de panică, iar alţi patru oameni au acuzat dureri la picioare. La faţa locului au intervenit trei ambulante SMURD şi o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.